Pénzt akarsz keresni?

Válts velünk magasabb fokozatba!

Hogyan lehet rendszeresen havonta több ezer € bevételed az utakon közlekedő több százezer autó segítségével úgy, hogy nem számít, hogy az éppen csillogó-villogó fiatal jármű, vagy sokéves használattal megterhelt fémhalmaz?

Légy a partnerünk és megmutatjuk a megoldást, hogy számodra az autó ne egy elérhetetlen vágyálom legyen, vagy csak költségeket generáló problémagóc, hanem tisztességes megélhetést biztosító jövedelemforrás…

Az autó...

Egyesek számára egyszerű közlekedési eszköz...

Másoknak elengedhetetlen munkaeszköz...

A szomszédodnak féltve őrzött vagyontárgy...

Némelyeknek örömszerző hobbi...

Az "autóbolondoknak" dédelgetve szeretett társ...

NEKED LEGYEN RENDSZERES BEVÉTELI FORRÁS!

Az autó…

Egyesek számára egyszerű közlekedési eszköz…

Másoknak elengedhetetlen munkaeszköz…

A szomszédodnak féltve őrzött vagyontárgy…

Némelyeknek örömszerző hobbi…

Az “autóbolondoknak” dédelgetve szeretett társ…

NEKED LEGYEN RENDSZERES BEVÉTELI FORRÁS!

Amikor az utcán közlekedsz, az autók között láthatsz pár százezer forint értékű leharcolt bontószökevényeket, 1-2 millió forint körüli családi igavonókat, 5-8 millós kategóriájú büszke fiatal járgányokat és soktízmilliós autócsodákat is. Egy-egy verda nem örök darab, megszületnek, teszik a dolgukat és elmúlnak, akár egy baleset, vagy természetes elhasználódás útján. Kampec, game over, the end, koniec… Az elhullottak helyét átveszik az új gyártású autók, hogy idővel azok is használt autóként korosodjanak bele a tömegbe.

Olyan ez, mint egy brazil szappanopera! Se vége, se hossza a történetnek. 

Éleltútjukon az autók nagy része többször is gazdát cserél. Adásvételek százezrei jönnek létre minden évben, pénzt hozva azoknak, akik e tranzakciók során segítik az egyébként rendszerint nem hozzáértő “egyszerű” autóhasználókat. 

Autókereskedő, nepper, kocsikupec, üzletkötő, eladó… és még ki tudja hányféleképpen nevezik az autók értékesítésével foglalkozókat, szolgáltatásuk és viselkedésük színvonala szerint. De bárhogyan is mondjuk, egy biztos: ma Magyarországon évente több mint 740.000 egyedi adásvétel történik csak a használt autók csereberéje folytán! Minden egyes adásvétel sok tízezer forint jövedelmet jelent azoknak, akik részt vesznek benne. A járgányok elenyésző hányada cserél gazdát közvetlenül az eladó és a vevő között és ez számodra egy kiapadhatatlan pénzforrás lehet!

Az autó…

…bármilyen korú, a tulajdonosának érték és vagyontárgy!

Ez igaz az új autóra, a pár éves használtra és a leharcolt tizenévesekre is. A tulajdonosváltás minden esetben pénzbe kerül, ezt tudják és elfogadják az emberek. 

A pénz a használt autók piacán gigantikus méretekben áramlott, áramlik és a jövőben is áramlani fog!

Mutatunk számodra egy megoldást, aminek segítségével ebbe az áramlásba be tudod ereszteni a pénztárcádat, hogy megtöltsd, mint a szomjas vándor a poharát a forrásnál!

Az autó…

…bármilyen korú, a tulajdonosának érték és vagyontárgy!

Ez igaz az új autóra, a pár éves használtra és a leharcolt tizenévesekre is. A tulajdonosváltás minden esetben pénzbe kerül, ezt tudják és elfogadják az emberek. 

A pénz a használt autók piacán gigantikus méretekben áramlott, áramlik és a jövőben is áramlani fog!

Mutatunk számodra egy megoldást, aminek segítségével ebbe az áramlásba be tudod ereszteni a pénztárcádat, hogy megtöltsd, mint a szomjas vándor a poharát a forrásnál!

INNOVATÍV ÉS IDŐSZERŰ

Az ah-work.hu csapata elkészítette számodra az ideális autóértékesítő rendszert, amelyben minden olyan folyamat, ami csoportokra lebontva azonos, vagy nagyon hasonló, egy automatizált rendszeren keresztül, online eszközökkel valósul meg. Ezzel a Te munkád, mint értékesítő, ajánló, jelentősen leegyszerűsödik és töredék időráfordítást, szakmai tudást és energiabefektetést igényel, mintha ugyanezeket a lépéseket önállóan kéne elvégezned.

Habár szinte minden szakma erősen fejlődik és átalakul a digitális világ felé, a használt autók értékesítése ebben a folyamatban megrekedt az online hirdetési felületek elterjedésénél és a folyamatok jelentős része ma is ugyanazokon a szereplőkön keresztül zajlik, mint 15-20 évvel ezelőtt. Eljött hát az idő, hogy forradalmi változást elindítva használatba végy egy online autóértékesítő rendszert és elsajátítsd egy új szakma, az Online Autóértékesítő Menedzser tudásanyagát.

Ez az új szakma biztosítani tud számodra…

  • európai szinten is versenyképes jövedelmet
  • rugalmas időbeosztást
  • akár otthonról, vagy egy mobillal a világ bármely pontjáról végezhető tevékenységet
  • lépcsőzetesen felépíthető stabil karriert

EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ

Ahelyett, hogy bonyolult lépések sorozatával és több tízmillió forint költséggel kialakítanál egy telephelyet (cégalapítás, engedélyek beszerzése, telephely bérlés, iroda berendezése, induló autókészlet megvásárlása, hirdetések futtatása stb.)… valósítsd meg töredék kiadással!

Egy jól jövedelmező online autóértékesítés elindításához segítségünkkel pár százezer forint is elég akkor is, ha még számítógépet is kell hozzá vásárolnod (de akár egy tablet vagy mobiltelefon is elég lehet, ha ügyesen kezeled). 

Az autókereskedelem hagyományos módon sokrétű feladatsor elvégzését, tapasztalatot, nagymértékű stressztűrést, valamint kiemelkedő teherbíró képességet igényel. Gyakran változó hivatali adminisztráció és szerteágazó papírmunka helyett az ah-work.hu rendszerében elég, ha megtalálod az eladókat és a lehetséges vásárlókat, a többit a rendszer automatizmusai elintézik helyetted. Mindezek “hogyan”-ját pedig megtanítjuk neked, ha partnerünkké válsz!

HATÉKONY ÉS EREDMÉNYES

Ahelyett, hogy több tízmillió forint költséggel kialakítanál egy telephelyet…

…elegendő, ha az Interneten vagy jelen az ajánlataiddal. Itt azokat is elérheted, akikkel fizikailag talán sohasem találkoznál. Az ah-work.hu online autóértékesítési rendszere ezt a kivételes előnyt aknázza ki. Megfelelő kommunikációval képes vagy megszólítani olyan lehetséges vásárlókat is, akik több száz km távolságban vannak tőled, és autóvásárláson, cserén, vagy eladáson gondolkoznak.

Az ah-work.hu rendszerében a legfontosabb feladatod e személyek elérése és megszólítása (eladók és vevőjelöltek egyaránt) a jól bevált irányelveink és módszereink alapján. A többi feladatot elvégzi a rendszer helyetted. Így ugyanannyi idő alatt, amennyi idő alatt egy fizikailag is létező autókereskedés képes megszólítani egy érdeklődőt, Te akár több száz emberhez is el tudod juttatni az ajánlatodat. Ez nem csak hatékony és eredményes, de egyben folyamatosan növekvő jövedelmet képes számodra biztosítani! További részletekért kattints a gomra!

STABIL ÉS NÖVEKVŐ

Személyautók száma

Magyarország útjain csak személyautóból közel 4 millió fut…

Ez a mennyiség garantálja, hogy minden évben több százezer adásvételre kerüljön sor.

Tulajdonváltozás bejegyzése

2018-ban a használt autók tulajdonosváltásainak a száma megközelítette a 3/4 milliót!

Ez a mennyiség garantálja, hogy továbbra is minden évben több százezer adásvételre kerüljön sor.

%

Háztartások érintettsége

A háztartások 46%-a rendelkezik autóval, ez a lakosság jelentős többségét lefedi, mert a többgyerekes családoknál jelentősen magasabb ez az arány.

Bármerre is mész, nagy valószínűséggel fogsz olyan emberrel találkozni, aki potenciálisan az ügyfeled lehet!

%

Növekedési prognózis

A hazai autópiac jelentős növekedést ért el az elmúlt években.

A gépjárműimportőrök 18 százalékos piaci növekedésre számítanak 2019-ben, előrejelzésük szerint összesen csaknem 205 ezer új járművet helyeznek majd forgalomba Magyarországon 2019. folyamán.

Átlagéletkor (év)

A hazai autók átlagos kora jelentősen magasabb az EU országaiban mért adatnál!

Az idősebb autók esetében műszaki gondok is generálhatnak csereigényt, azaz újabb adásvételeket.

 

MÉRHETŐ ÉS ÉRTÉKELHETŐ

 

Az Online Autóértékesítő Menedzser tevékenységét a háttérrendszer statisztikai adataiból folyamatosan képes mérni és értékelni. 

Ezen felül az érdeklődők folyamatait, aktivitását és az esetleges elakadási pontokat is meg lehet határozni az online eszközök alkalmazásával. Ez segíti, hogy munkatársunkként pontosan tudd, hol és miben tudsz még javítani a munkádon, ami természetesen a jövedelemszinted emelkedését is jelenti!

Az ah-work.hu rendszerében elért bevételed mértékére elsősorban Te magad tudsz hatással lenni! A rendszer nem korlátozza be a havi elérhető összeget, sőt elsősorban a növekedést és a fejlődést támogatja!

Az ügyfelekkel folytatott online kommunikáció pontosan követhető, és standardizálható. Ez biztosítja, hogy minden érdeklődő megkapja az összes olyan információt, ami az adásvétel létrejöttéhez szükséges.

 

RUGALMAS ÉS FEJLESZTHETŐ

Az online eszközök segítségével az ah-work.hu megoldásrendszere képes a vásárlói és partneri igényekhez rugalmasan alkalmazkodni ahelyett, hogy a vevőket és az együttműködő partnereket kéne egy kész, de merev struktúrához “idomítani”.

Ma még nem látható új igényeket, új technikai megoldásokat is hozzá lehet a meglévő rendszerelemekhez kapcsolni, olyan fejlesztéseket megvalósítva ezáltal, ami előremutató és az esetleges konkurensekkel szemben a piaci előny megőrizhető, vagy növelhető.

A magyar autópiac önmaga is jelentős bevételek elérését teszi lehetővé, azonban a rendszer a környező országok szabályozásához igazítva nemzetközi jelenlétet is képes kiszolgálni, tovább növelve a partnereink jövedelmi lehetőségeit. A nemzetközi terjeszkedés az alapszolgáltatások kibővítését is biztosítani fogja, több kapcsolódási pontot kiépítve a lehetséges vásárlók felé.

 

CSATLAKOZZ MOST!

 

Csatlakozz ONLINE AUTÓÉRTÉKESÍTŐ CSAPATUNKHOZ és aknázd ki a modern eszközök és az automatizált megoldások adta lehetőségeket!

Ha érzel magadban affinitást ahhoz, hogy autókkal foglalkozz, és szeretnéd ezt a tevékenységet nyereségesen, európai szinten is versenyképes jövedelemért cserébe végezni, jelentkezz! Tarts velünk és ismerd meg a további részleteket!

Várunk a csapatunkba, ahol hasonló gondolkodású emberekkel dolgozhatsz együtt, mégis teljesen önállóan és kötöttségektől mentesen.

ÖSSZEÁLLÍTOTTUNK SZÁMODRA EGY KARRIERLÉTRÁT, AMELY LÉPCSŐZETES FEJLŐDÉSI
LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT, HOGY ELÉRHESD A HAVI 2 MILLIÓS BEVÉTELT!

A JÖVEDELMED MÉRTÉKE A SZORGALMADTÓL FÜGG ÉS ATTÓL,
HOGY A KARRIERLÉTRA MELY FOKÁRA CSATLAKOZOL ELSŐRE
ÉS MILYEN LEHETŐSÉGEKET TUDSZ IGÉNYBE VENNI!

ÖSSZEÁLLÍTOTTUNK SZÁMODRA EGY KARRIERLÉTRÁT, AMELY LÉPCSŐZETES FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍT, HOGY ELÉRHESD A HAVI 2 MILLIÓS BEVÉTELT!

A JÖVEDELMED MÉRTÉKE A SZORGALMADTÓL FÜGG ÉS ATTÓL, HOGY A KARRIERLÉTRA MELY FOKÁRA CSATLAKOZOL ELSŐRE ÉS MILYEN LEHETŐSÉGEKET TUDSZ IGÉNYBE VENNI!

Az országos autóértékesítési rendszerünkbe az alábbi munkakörökre lehet jelentkezni:

Online Autóértékesítési Menedzser

Call Centeres Autóértékesítési Menedzser

Az értékesítést kiszolgáló munkakörök…

Hirdetésmegosztó

Autóbeszerző

Értékesítési csoportvezető

.

Adminisztrációs munkakörök…

Adminisztrációs
munkakörök…

Hitelügyintéző

Hirdetésszerkesztő, adatfeltöltő

Videós felvételkészítő – videó szerkesztő

Mindegyik munkakör elsősorban otthon és online végezhető munkát jelent. A munkakörök részletes feladatát, a tevékenység folyamatát a jelentkezésed után ismertetjük!

MEGRENDELÉS

A hirdetésmegosztó és üzletkötői munkakörök rendszerhasználatának megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints 

a “Megrendelés elküldése” gombra:

Adatkezelési Nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek